Jul

Kærlige pakker

13. december 2017

Julegaver med hjertet på rette sted

Jeg har gået og tænkt over hvad man ellers kan bruge det fine selvtørrende hvide ler til, som jeg også brugte i indlægget her
Og dette blev resultatet – fine hjerter til de smukkeste julegaver.

Fremgangs måden er såre simpel – stik et hjerte ud i hvidt ler, giv det evt. et stempel præg, og lav et eller to lidt større huller, alt efter hvordan du vil bruge dem. De kan evt. bruges som til og fra kort, hvis du skriver på bagsiden med en malings tusch.

Brunt naturligt papir virkede som en smuk og simpel baggrund til de fine hvide hjerter – og en lille kvist for at fremhæve det naturlige endnu mere. Grenene jeg har brugt er lærkegrene og kristtjørn som jeg har dryppet i smeltet grå stearin, som giver det et lidt råt vokset look.

– gør du også noget særligt ud af indpakningen her i juletiden? Som nævnt før, så er det noget af det bedste jeg ved!

God fornøjelse

KH Carina

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar