Jul

Adventsdekoration

2. december 2017

Adventsdekoration

Første søndag i advent er lige om hjørnet – og ved du stadig ikke hvad du skal finde på, kan du måske finde lidt inspiration i min adventsdekoration.

Jeg ville frygteligt gerne have haft en adventskrans der kunne hænge, men lange grene ned fra kransen, men jeg synes simpelthen ikke at vi har plads til at hænge sådan en krans nogen steder. Så igen i år blev det en dekoration der kan stå på spisebordet.


Så min har kun få elementer, og meget af det er noget der er fundet i naturen, så lysene er faktisk det dyreste på dekorationen.

Jeg limede grankogler og lærkegrene på en ring og brugte den som krans (så fik den stadig de der grene som jeg drømte om)


Kransen lagde jeg på et rundt fad – og byggede så dekorationen om med ler i midten til at sætte lysene i og pudemos til at dække leret. Pynten er meget spartansk, det blev nogle fine husløg som jeg købte sammen med mos, et sort “fake” gevir jeg havde fra sidste år og så et godt drys glimmer.

Jeg havde både store pinjekogler, valnødder og nogle få sorte, sølv og grå glaskugler linet op, men da jeg stod og lavede dekorationen, synes jeg at det blev for meget, og stoppede inden jeg fik det sat i dekorationen. Jeg hader at sige det, men nogle gange er det rigtigt at: “Less is more” – så længe der er glimmer på 🙂

God fornøjelse med juleriet og jeg håber du og dine får en dejlig første søndag i advent!

KH Carina

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar