Hobby Jul

Kalenderlys

29. november 2017

Dekoration til kalenderlyset

Vi kan ikke løbe fra det – december står for døren og det er altså på høje tid at få styr på kalenderlyset…

Jeg har trukket det lidt i halen, efter at vores søn på 4 har plaget siden slutningen af oktober om “det ikke snart er jul” – så alt juleri i huset er ligesom blevet skubbet til nu, så det ikke er så svært at forstå at der stadig er længe til jul (For en på 4, ikke for os krea-typer der er rygende travlt med forberedelserne!

I år har jeg valgt (efter mange overvejelser) at min jule- og adventdekorationener skal være simple, men masser af natur: kogler, mos, grene. Nogle få kugler sniger sig ind, men jeg vil hellere gå all in på julekugler på juletræet.

Så til inspiration kan du her se min naturlige, nordiske og stilede kalenderlys dekoration!


Jeg har brugt et lille træfad fra Søstrene Grene som bund, et HØJT kalenderlys jeg har fundet i Føtex hvor jeg også fandt de grå glaskugler. Pudemos har jeg købt ved en blomsterhandler, mens grene og kogler er noget jeg har fundet i naturen. Og så selvfølgelig ler til at holde lyset!


Jeg startede med at binde en krans af grenene – jeg ville gerne have den til at sprede sig lidt bagerst, så jeg har kun bundet den i samlingen.  – jo friskere og blødere grene, jo lettere er det at bøje dem i den rette form.

Jeg limede et par af kuglerne ind mellem grenene for at få den til at sprede sig.


 

Næste skridt  er selve lyset – for at beskytte fadet lidt lagde jeg et lag staniol under leret, og så formede jeg ellers en base som det høøøøje lys kunne stå godt fast i.

Så lagde jeg kransen på plads rundt om lyset og begyndte at dække leret med pudemos.

Til slut dækkede jeg samlingen i kransen med kogler i forskellige størrelser, som jeg limede på med limpistol – og så fik de lige et pift guldglimmer spray bagefter!

Nå! Må jeg så se din kalenderlys dekoration?

KH Carina

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar